Pázmaneum Polgári Társulás
Városunk – Kiállítás a sétányon
Külhoni civil szervezetek - 2021. július 29., csütörtök 08:54

A Pázmaneum Társulás szervezésében kerül sor július 29-től arra az utcai fényképkiállítására, amelyen 30 nagy formátumú fénykép lesz látható a régi és a mostani Dunaszerdahelyről.
Az alkotások Nagy Gyula dunaszerdahelyi fényképész és Karaffa Attila magángyűjteményében található régi képeslapok anyagából lett összeállítva.
A Társulás szándéka az volt, hogy a nyári hónapok alatt a sétányon járókelők, különösen a turistáknak kellemes nosztalgiázást, illetve szép nyári élményt, feltöltődést tudjanak varázsolni a fényképek segítségével, a Csallóköz központjáról.
Jótékony célt is szolgál a kiállítás.  A Buena Coffee House kávézóban megvásárolhatóak lesznek a kiállított fényképekről készült képeslapok. A befolyt összegből a dunaszerdahelyi kórház gyerekosztályát támogatják a képeslapot megvásárlók. A kiállítás Dunaszerdahely város anyagi hozzájárulásával valósul meg, és az időjárási viszonyokat figyelembe véve augusztus végéig tekinthető meg a Bartók Béla sétányon.

Kérjük felhasználóinkat, hogy a Külhoni Magyar Sajtószolgálat anyagait minden esetben KMS jelzéssel használják fel.
Az MTVA szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a KMS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTVA
Forrás: Külhoni Magyar Sajtószolgálat

Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap 2013  © Minden jog fenntartva.