Pázmaneum Polgári Társulás
Felvidéki szemmel c. fényképkiállítás
Külhoni civil szervezetek - 2015. február 24., kedd 08:25

Felvidéki szemmel címmel fényképkiállítás kezdődik 2015. március 9-én 18:00 órai kezdettel a Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központban. Karaffa Attila amatőr fényképész tárlatát  A. Szabó László, Dunaszerdahely város alpolgármestere nyitja meg.

A megnyitón fellépnek: Maja és Fecó az Arizóna zenekarból.
Karaffa Attila képei nem csak a szűkebb Csallóközben vagy a tágabb Kárpát-medencében készültek, de európai utazásai során is igyekezett megörökíteni mindazt, amit felvidéki szemmel fontosnak tartott.
A várak, városok, történelmi helyek felkeresése, valamint megörökítése, bemutatása, hagyományaink továbbadását jelentik a számára. Kedvtelésből kezdett fotózni, de egyre inkább felfedezi, felfigyel a fényképezés szépségének titkaira: a fényre és az árnyékra. A fekete-fehér képekbe színeket csempészett, és azt vallja, hogy a fotós a fénnyel játszik, ami mutatja az utat, hogy mit örökítsünk meg.

„Én amatőr szinten művelem a fényképezést. Egy kicsit olyan a kiállításom, mint én magam, szokták mondani, hiszen valóban jelen van minden, ami fontos az életemben: a kultúra, a sport, a vallás, az emberek. Úgy gondolom, hogy nekünk itt, a szülőföldünkön ezek a momentumok fontosak, és vallom azt is, hogy ezeket tovább lehet adni a fényképek segítségével is.” - vallja a dunaszerdahelyi amatőr fényképész.

1 csatolt kép
A kiállítás plakátja
Kérjük felhasználóinkat, hogy a Külhoni Magyar Sajtószolgálat anyagait minden esetben KMS jelzéssel használják fel.
Az MTVA szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a KMS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTVA
Forrás: Külhoni Magyar Sajtószolgálat

Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap 2013  © Minden jog fenntartva.