Pázmaneum Polgári Társulás
Felvidéki szemmel a lencsén át
Külhoni civil szervezetek - 2015. március 11., szerda 13:14

DUNASZERDAHELY. A csallóközi település művelődési központjában hétfőn nyitották meg Karaffa Attila amatőr fényképész Felvidéki szemmel elnevezésű kiállítását.
 
A kultúra több területén is aktív fiatalember tárlatának megnyitóját nagy érdeklődés övezte, nem véletlenül, hiszen ahogy azt A.Szabó László, Dunaszerdahely alpolgármestere megnyitó beszédében elárulta, a büszke csallóközi alkotó mindennapjait számtalan tevékenység és elfoglaltság tölti ki, sokaknak igyekszik segíteni, mindebben viszont a közös nevezőt keresve az mondható el róla, hogy lételeme az alkotás.
A fényképek is erről árulkodnak, amelyeken Karaffa Attila életének egyszerű momentumait őrökítette meg, utazásain keresztül egészen a városi mindennapokig. Amint azt elmondta, ő csak kattint, az utómunkálatok során érik alkotássá a fénykép, s örül, hogy két év után ismét teret kapott a helyi VMK-ban kiállítása.
„Én amatőr szinten művelem a fényképezést. Egy kicsit olyan a kiállításom, mint én magam, szokták mondani, hiszen valóban jelen van minden, ami fontos az életemben: a kultúra, a sport, a vallás, az emberek. Úgy gondolom, hogy nekünk itt, a szülőföldünkön ezek a momentumok fontosak, és vallom azt is, hogy ezeket tovább lehet adni a fényképek segítségével is.”
Az este során a közönséget az Arizóna zenekar két tagjának zeneszáma is szórakoztatta.

1 csatolt kép
Nagy érdeklődés övezte a kiállítást
Kérjük felhasználóinkat, hogy a Külhoni Magyar Sajtószolgálat anyagait minden esetben KMS jelzéssel használják fel.
Az MTVA szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a KMS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTVA
Forrás: Külhoni Magyar Sajtószolgálat

Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap 2013  © Minden jog fenntartva.