Pázmaneum Polgári Társulás
Megjelent Pintér Zoltán: „Fohászok, gondolatok, köszöntők” c. könyve
Külhoni civil szervezetek - 2015. november 30., hétfő 07:27

Pintér Zoltán lelkiatya rímekkel gazdagított imádságait, fohászait, Istenkereső, kérő és hálaadó gondolatait, köszöntőit  tartja a kezében a kedves olvasó, melyeket a tapasztalt lelkipásztor az Isten jelenlétében eltöltött pillanatokban fogalmazott meg.
Verssoraiban benne van tanúságtétele, az imával érlelt hitvallása, a rábízottak iránti szeretete, a róluk való gondoskodása és az  értük érzett felelőssége.
Mons. Orosch János, nagyszombati érsek

Nap mint nap tapasztaljuk, hogy korunkban felgyorsult az életritmus. Gyakran panaszkodunk időhiányra, s ez rányomja bélyegét imafelületünkre is, ami természetesen nem helyes. Imaélet nélkül nincs igazi lelkiélet. Ezért mindennap legyünk együtt az Úrral! E könyvben található imafohászok, gondolatok is ezt a célt akarják szolgálni.
A verses köszöntők pedig akár fel is használhatók különböző ünnepélyes alkalomkor az egyházközség életében.
Pintér Zoltán

Pintér Zoltán zsitvabesenyői lelkiatya „Fohászok, gondolatok, köszöntők” c. könyve megrendelhető a  Pázmaneumnál. Ára: 7,- euró/db.

Pázmaneum, Fő utca (Hlavná ul.) 47/22, SK-92901 Dunajská Streda-Dunaszerdahely
e-mail: info@pazmaneum.com

Kérjük felhasználóinkat, hogy a Külhoni Magyar Sajtószolgálat anyagait minden esetben KMS jelzéssel használják fel.
Az MTVA szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a KMS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTVA
Forrás: Külhoni Magyar Sajtószolgálat

Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap 2013  © Minden jog fenntartva.