Horvátországi Magyarok Demokratikus Közössége
Palotabozsokon járt a HMDK Gazdaköre
MÁÉRT - 2021. június 11., péntek 21:20

A  által szervezett családi nap elsősorban a kapcsolat erősítésére szolgált a magyarországi és a horvátországi magyar gazdák között.
A HMDK Gazdaköre tavaly tavasszal járt a magyarországi Sombereken, a látogatás szakmai ismeretszerzésen túl kapcsolatteremtésre is alkalmat adott, szervezetünk képviselői megismerkedtek néhány ottani gazdával. A sombereki gazdakör ezúttal családi napot szervezett Palotabozsokon, melyen gazdaszervezetünk vezetői és néhány tagja is képviselte magát.
- A szabadtéri rendezvényen különböző fakultatív programokra került sor, elsősorban gyerekeknek, kipróbálhatták az íjászatot, volt lehetőség horgászásra és sétakocsizásra is. Egy eseménydús napot töltöttünk el Palotabozsokon, a találkozó mindenekelőtt arra szolgált, hogy tovább mélyítsük a kapcsolatot a Somberek és Környéke Gazdakörrel – nyilatkozta lapunknak Péter Valentina, szervezetünk falugazdásza, az egyik résztvevő.

Kérjük felhasználóinkat, hogy a Külhoni Magyar Sajtószolgálat anyagait minden esetben KMS jelzéssel használják fel.
Az MTVA szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a KMS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTVA
Forrás: Külhoni Magyar Sajtószolgálat

Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap 2013  © Minden jog fenntartva.