Pázmaneum Polgári Társulás
Jótékonysági koncert a kárpátaljai magyarokért
Külhoni civil szervezetek - 2015. október 15., csütörtök 12:03

A Pázmaneum Társulás főszervezésében és a Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központ társszervezésében 2015. október 29-én (csütörtök) jótékonysági koncertre kerül sor a helyi VMK-ban.


A koncert bevételét a kárpátaljai magyar családok megsegítésére fordítják a szervezők.
Fellépők: Kicsi Hang, Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László, Dunaág Néptáncműhely.
Az est védnöke Berényi József, az MKP elnöke, Nagyszombat megye alelnöke lesz.  Támogatói jegyek vásárolhatók a koncertre, amelynek ára 3,- euró. Nyugdíjasoknak és diákoknak 1,- euró. Támogatói jegyet a VMK pénztárában lehet vásárolni, illetve  a helyszínen.
A helyszínen lehetőség lesz külön adományt is elhelyezni a Pázmaneum Társulás által indított hivatalos gyűjtés kapcsán.


A Pázmaneum Társulás gyűjtést szervezett Kárpátalja megsegítésére és azt tavasszal hirdette meg. A gyűjtés fő célja a nehéz helyzetben lévő családok és az egyedülálló idős emberek megsegítése Kárpátalján.  Az adományokat a Kárpátaljai Katolikus Karitásznak juttatják majd el a szervezők.
A Szlovák Köztársaság Belügyminisztériuma 000-2015-009752 szám alatt engedélyezte a Pázmaneum Társulásnak, hogy országos adománygyűjtést szervezzen a kárpátaljai nehéz sorsú családok megsegítésére.


Kérjük felhasználóinkat, hogy a Külhoni Magyar Sajtószolgálat anyagait minden esetben KMS jelzéssel használják fel.
Az MTVA szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a KMS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTVA
Forrás: Külhoni Magyar Sajtószolgálat

Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap 2013  © Minden jog fenntartva.