Romániai Magyar Demokrata Szövetség
A veronai tragédia súlyos és megrendítő veszteség az egész magyar nemzet számára
MÁÉRT - 2017. január 22., vasárnap 14:31

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség megrendüléssel és fájdalommal értesült arról, hogy szombatra virradó éjszaka súlyos és tragikus buszbalesetet szenvedett a magyarországi Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjainak és tanárainak egy csoportja Veronában.
A halálos áldozatokat és súlyos sérüléseket követelő tragédia felfoghatatlan veszteség a hozzátartozóknak, egy egész nemzetnek, és megrendítő mindannyiunk számára, akik akaratlanul is saját gyermekeink, családunk épségére és biztonságára gondolunk.
Példamutató az az összefogás, amely a tragédia óta tapasztalható, felnézünk azokra, akik most, amikor ekkora a veszteség, közösen sietnek azok támogatására, akiknek jelenleg nagy szükségük van erre.
Az elkövetkező napokban legyünk magunk is az a hős diák és tanár, aki a kilátástalanságban is képes embertársain önzetlenül segíteni.
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség osztozik a hozzátartozók és magyar honfitársaink fájdalmában, lelki és testi gyógyulást kíván a szerencsétlenség túlélőinek.
 
Őszinte  tisztelettel,
Kelemen Hunor,
a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke 

Kérjük felhasználóinkat, hogy a Külhoni Magyar Sajtószolgálat anyagait minden esetben KMS jelzéssel használják fel.
Az MTVA szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a KMS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTVA
Forrás: Külhoni Magyar Sajtószolgálat

Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap 2013  © Minden jog fenntartva.