Romániai Magyar Demokrata Szövetség
Egy hét múlva választ elnököt az RMDSZ Maros Megyei Szervezete
MÁÉRT - 2017. február 17., péntek 11:06

Jövő pénteken, február 24-én 15 órától tartja tisztújító küldöttgyűlését az RMDSZ Maros Megyei Szervezete. Az elnöki tisztségre Péter Ferenc, Maros Megye Tanácsának elnöke nyújtotta be pályázati dossziéját.
„Célegyenesben van a megyei tisztújító küldöttgyűlés megszervezése. A megyei szervezet Területi Állandó Tanácsa által elfogadott jelölési szabályzatban megjelölt határidőig, azaz február 15-ig egyetlen pályázat érkezett. A jelölés eleget tesz a jelölési szabályzatban előírt feltételnek, így az Állandó Tanács elfogadta Péter Ferenc jelentkezését” – ismertette Kovács Levente, az RMDSZ Maros Megyei Szervezetének ügyvezető elnöke. Hozzátette: „a küldöttgyűlés napirendjén az elnök megválasztása mellett a szabályzatfelügyelő-, etikai- és ellenőrző bizottság tagjainak megválasztása is szerepel, valamint sor kerül egy új SZKT-tag megválasztására, illetve az alapszabályzat módosítására is. A küldöttgyűlés munkálatain meghívottaink mellett közel 350 küldött vesz részt.”
A tisztújító küldöttgyűlésre a marosvásárhelyi Kultúrpalota nagytermében kerül sor.

Kérjük felhasználóinkat, hogy a Külhoni Magyar Sajtószolgálat anyagait minden esetben KMS jelzéssel használják fel.
Az MTVA szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a KMS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTVA
Forrás: Külhoni Magyar Sajtószolgálat

Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap 2013  © Minden jog fenntartva.