Horvátországi Magyarok Demokratikus Közössége
Újbezdáni Művelődési Egyesület: a jövő év is legyen olyan mozgalmas, mint az idei
MÁÉRT - 2021. november 22., hétfő 10:34

A napokban tartotta tisztújító közgyűlését az Újbezdáni Művelődési és Művészeti Egyesület, melyen Horvát Ibolya elnök asszonynak és Gál Lívia alelnöknek szavaztak bizalmat a további négy évre is.
 
 
Eredményes évet tudhat maga mögött az újbezdáni Művelődési Egyesület, hangzott el a közgyűlésen. A szervezet a járványhelyzet okozta nehézségek ellenére meg tudta tartani minden tervezett programját, melyek között új rendezvény is szerepelt – a kukoricafesztivál hatalmas sikert aratott a résztvevők körében, melyet a jövőben is megszerveznének. Beszéltek a jövő évi programokról is, minden hagyományos rendezvényüket megtartják 2022-ben is, ezenkívül van egy új ötletük: tökfaragó nappal bővítenék őszi programjaik sorát.
A közgyűlésen az egyesület tagsága és vezetői mellett jelen volt Jankovics Róbert parlamenti képviselőnk, a HMDK elnöke is.
Tisztújításra is sor került, a tagság Horvát Ibolya elnököt és Gál Lívia alelnököt bízta meg az egyesület vezetésével a következő négy évre is.
- Közgyűlésünk alkalmat adott arra is, hogy átírassuk egyesületünk címét a kultúrotthonról az új székházunkra, hogy ez ne akadályozza a pályázást, ami alapfeltétele az önálló működésünknek – nyilatkozta lapunknak Horvát Ibolya.
Gál Líviától megtudtuk, idén Mikulás-napi ünnepséget szerveznek még, ebben nagy szerepe lesz a Komikus Színjátszó Csoportnak, a Turi-muri nevű használtárupiaccal pedig a jótékonykodásra helyezik a hangsúlyt. 

Kérjük felhasználóinkat, hogy a Külhoni Magyar Sajtószolgálat anyagait minden esetben KMS jelzéssel használják fel.
Az MTVA szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a KMS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTVA
Forrás: Külhoni Magyar Sajtószolgálat

Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap 2013  © Minden jog fenntartva.